Niet in een doosje te vatten of een strik omheen te doen. Wel als het klaar is. De ontwikkelaars van CS Net leveren kwaliteit. Door de Best Practice werkwijze wordt een stuk maatwerk afgeleverd en de route samen met jou bepaald naar de vervolgstap. Het team heeft wel zo zijn wensen. We zijn namelijk echt heel goed in het bouwen van complexe en extra beveiligde communicatie-applicaties. Niet alledaags, maar als je bedenkt dat jouw informatie dagelijks over het internet heen knalt, dan wil je dat dat alleen door de juiste mensen wordt gezien.

Denk bijvoorbeeld eens aan een hypotheek-adviseur. Van jou worden tientallen documenten gevraagd om een hypotheek-offerte op te stellen en de adviseur gaat deze allemaal controleren: online. Ofwel er ontstaat communicatie naar allerlei instanties (kadaster, belastingdienst, BKR, douane, etc) die die controles inhoudelijk uitvoeren. Er hoeft dan maar één minder beveiligd communicatiepad tussen te zitten en al jouw privacy-gevoelige informatie ligt op straat. Dat wil niemand die goede bedoelingen heeft. Dit is precies het expertise-terrein van CS Net.

Met andere woorden: wij richten ons vooral op specifieke doelgroepen met specifieke communicatiebehoeften. En dat kan ook heel goed een mobile app zijn of een gesloten video-netwerk met beeld-bibliotheek (vergelijk: uitzending gemist). En die kunnen we ook net zo goed als Software as a Service op ons PaaS-platform plaatsen. Je zult versteld staan van de creativiteit.

 

CS Net Signature Security Service
tags

NSaaS