DC RT1

Je wilt er zeker van zijn dat de informatie die je opslaat en deelt met collega’s niet door anderen bekeken of misbruikt wordt. Daarbij is een goede toegang tot deze informatie en veilige communicatie met je collega’s vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor.

De drie expertise-gebieden van CS Net

Security check

Netwerk-security

Hoe veilig is nu eigenlijk mijn bedrijfsinformatie? Word ik digitaal wel eens aangevallen? En als dat al gebeurt wie doet dat en welk risico liep ik en loop ik eigenlijk. Belangrijker nog: hoe wapen ik me hier nu tegen? Met de netwerk-security diensten van CS Net beperk je vast het risico in het transport van je bedrijfsinformatie. Dat is vast één zorg minder.


Platform-beheer

Platform-beheer

Alle ontwikkelingen binnen IT lijken zich te richten op platform-beheer. Of het nu op een klassieke maar beproefde manieren als co-locatie en server-hosting gaat of die spannende vormen van cloud: private, hybride en public. Het extern beheren van al die kostbare data is al een lastig vraagstuk laat staan als je daar ook nog een security-vraag aan toevoegt. Met jou bepalen we de juiste beheers-vorm voor nu en het pad voor de toekomst. Meer weten?


Application-development

Application-development

Als het er niet is dan bouwen we het zelf wel. Zo zelf-voorzienend zijn onze mensen. Daar worden zij door het team en door de klanten toe uitgedaagd. Het gaat maar verder. In het proces van ontwerp en inrichting van een veilig netwerk, bepaalt de zwakste schakel of zelfs het ontbreken van een schakel de echte mate van veiligheid. Waar mogelijk adviseert en implementeert CS Net beschikbare applicaties. Zijn die er niet dan ontwikkelt zij die in eigen beheer. Je zal niet de eerste zijn.


Onderscheidend vermogen

CS Net Signature Security Service

Niet zomaar een service, maar service die CS Net onderscheid van alle andere hosting-providers en applicatie-ontwikkelaars: de 24/7 security support service start al vanaf het eerste moment dat er serieus contact met je wordt gelegd… meer weten.

Samenwerking

De nieuwe stijl van samenwerken met klanten en leveranciers is digitaal. Kennis delen, makkelijk versies bijhouden, informatie vinden en terugvinden. Plaats- en tijdonafhankelijk. Hoe doe je dat? We helpen je met een traject naar de ideale situatie en brengen alle concrete stappen in kaart.

Technologie als gereedschapskist

Technologie als gereedschapkist

Samen sterk

Om onze mensen goed werk te laten doen hebben we ervoor gezorgd dat de basis goed is. Die basis wordt gevormd door hun kennis en talent en ook door partners. Samen met onze partners ontwerpen we de juiste oplossing voor jou en kunnen deze ook voor de toekomst garanderen.

Service Partners

AWS     Tele2  

Ziggo      Open provider

 Comodo   KPN 

Technology Partners

Sophos     Cisco      logo IBM   

VMware       Microsoft   

HP    Solarwinds

DELL EMC      Linux