Hosting diensten worden overal en vaak agressief aangeboden, maar veiligheid wordt daarbij niet in één adem genoemd. Nadenken over aanwezigheid op het internet begint ook bij nadenken over de veiligheid van je data en de risico’s die je loopt. Via het internet kunnen cyber-criminelen je inmiddels ook vinden. Voorkomen is dan beter dan genezen.

Met de secured web-hosting services van CS Net zet je al een belangrijke stap in de goede richting. Alle hosting vindt plaats in de eigen beveiligde hosting-omgeving van CS Net, dat 24/7 wordt bewaakt. Met een eenvoudig telefoontje of mailbericht zijn deze diensten al aan te vragen en voor je aan te zetten. Van hieruit kun je ook de andere facetten van een veilige communicatie met je klant aanvragen, zoals de secured internet access. Of kun je je web-applicaties in onze beveiligde cloud plaatsen. Zo kunnen je ambities met CS Net meegroeien.

Onze zakelijke hostingpakketten komen met een gratis .nl domeinnaam en zijn onder andere speciaal geschikt voor Joomla!, Drupal, Wordpress en Magento, maar uiteraard geschikt voor elk ander type website of webshop. Onze servers draaien op ons eigen volledig beveiligde en redundante netwerk-omgeving, die ook nog eens is gespiegeld over datacenters op twee verschillende locaties.

CS Net wil jou en je website zoveel mogelijk faciliteren en voor je laten werken. Ongewoon in de markt maar gewoon voor CS Net is dat een aantal eigenschappen van onze diensten niet gelimiteerd zijn. Wij beperken dit tot een fair use-policy en informeren en adviseren je over onregelmatigheden, trends en oplossingen. Wel zo eerlijk en jij kan gewoon doorgaan.

 

CS Net Signature Security Service