Wat het woord “hybrid” of hybride al een beetje verklapt combineert hybrid cloud eigenlijk alle vormen van hosting en cloud tot een heel klant-specifieke oplossing. Zelfs on-premises servers zijn te integreren in een hybride model. Alles hangt uiteindelijk af van wat er voor jouw business nodig is en natuurlijk van de kennis en ervaring van jouw IT/cloud-partner om dit tot een effectieve omgeving te maken.

De hybride cloud vormt daarmee een evolutiemodel van een IT-omgeving van je organisatie, waarbij gehoste diensten, flexibiliteit en on-premises applicaties met elkaar worden gecombineerd tot één service. De IT/cloud-provider wordt de beheerder en meer van de gehele automatisering, terwijl je je budgettering volledig kan gaan afstemmen op het gebruik.

Een dergelijke complexe omgeving vraagt dan ook een projectmatige aanpak en is wat CS Net betreft (nog) niet in een webshop aan te bieden. Ons team van ervaren engineers doet niet alleen een volledige inventarisatie van de huidige IT-omgeving, maar stemt deze ook af met de doelen van je bedrijf. En last but not least neemt zij ook alle security-aspecten hierin op. Daarmee wordt de hybrid cloud er ook nog één die een uniek hoge veiligheids-niveau heeft.

 

CS Net Signature Security Service