fiber

Wij willen iedereen de gelegenheid bieden gebruik te maken van hoogwaardige en vooral veilige communicatie-technieken. Klantvriendelijk werken, meerwaarde bieden en het toegankelijk maken van deze technieken zijn kernbegrippen in CS Net. Lees verder hoe en voor wie we dat doen

Wij zijn CS Net

Communications Security Net B.V. levert al sinds 1986 op maat gemaakte communicatiesoftware en sinds 1992 communicatienetwerken met een hoog kwaliteitsniveau en een hoge beveiligingsgraad. Deze activiteiten vinden plaats onder de handelsnamen CS Net en CS Engineering.

Verbindingen tussen bedrijven en/of personen die digitaal informatie willen uitwisselen zijn sinds 1992 steeds belangrijker geworden. Kwaliteit, snelheid, beveiliging én gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden die CS Net omarmd heeft en haar inmiddels karakteriseren.

We benaderen informatie en communicatie daarom net even anders en vragen ons eerst af wie de informatie wel mag (in)zien. Daaromheen bouwen en bieden wij onze oplossingen. Niet voor niets behoren de bij ons beheerde en gehoste maildomeinen, websites, webshops, (virtuele) servers en alle bijbehorende infrastructuur tot de veiligste van Nederland. Het bewijs is er.


 

Onze werkwijze

Vragen en wensen

Vragen en wensen

Samen maken we een roadmap naar de toekomst. We formuleren heldere doelstellingen, die we vertalen naar oplossingen die naadloos aansluiten bij de verwachtingen en het (gewenste) beleid.


Best practice en implementatie

Best practice en implementatie

Of je nu ITIL, Agile, SCRUM, Lean of Jan Boeren Fluitjes toepast, wij gebruiken in ieder geval ons gezond verstand. Vooral spelen we in op jouw omgeving en werkwijze als het gaat om het realiseren van wat we hebben afgesproken.


Samen bepalen wat de norm moet zijn

Samen bepalen wat de norm moet zijn

Business as usual horen wij het liefste. Of het nu het uitvoeren van een eenmalige actie is of het compleet in beheer nemen van een platform, het werkt pas als de verwachtingen duidelijk en realistisch zijn. Daarvoor gaan en blijven we met elkaar in gesprek.


 

Transparant

Niet omdat het moet, maar wel om aan te tonen dat we echt transparant voor je werken en je echt op ons kunt rekenen. Je assets als financiële informatie, intellectueel eigendom, personeels-dossiers of andere privacy-gevoelige informatie zijn beproefd veilig bij ons.


Weet waarom je met CS Net werkt

 One stop shop

One Stop Shop

Is het er niet dan regelen we het wel: het netwerk, de security en alles wat daar tussenin zit maakt ons tot de echte NSaaS-provider

 Flexibel

Flexibel

Leverancier-onafhankelijk, door de lucht of vast, centraal, decentraal, redundant, cloud, private-cloud, op eigen hardware, erbij of eraf, network security blijft voorop staan.

 Gezonde mix van innovatie en beproefde techniek

Gezonde mix van innovatie en beproefde techniek

Zoveel mogelijkheden en zoveel keuzes, waar we ons allemaal in verdiept hebben. Hoe kun je anders het juiste advies geven.

 Fanatici

Fanatici

Super goeie en slimme gasten. Onverstoord en gemotiveerd zorgen zij dat jij zorgeloos kan blijven werken.

En met wie?

…en met wie…

Je ziet het niet aan ze: met het hart op de juiste plek gaan ze door het vuur voor je. Ook buiten kantoor. Ben jij ook zo vurig?

Nog zo’n fanatiekeling?

En dan met de goede bedoelingen natuurlijk: veiligheid boven alles. Kun jij je vinden in onze filosofie en werkwijze en heb je het vuur om het onze verder aan te wakkeren, kijk dan hiernaast of jouw plaats in ons team erbij zit of op onze vacature-site.

Zie je ‘m er niet bij staan, stuur dan je open sollicitatie en beschrijf je vuur.

Bekijk alle vacatures

Wij zijn ook ambassadeur van Oxfam Novib


Vanuit onze overtuiging zijn wij al jarenlang een warm zorg-bepleiter van het goede werk van Oxfam Novib. Zij streven naar een rechtvaardige wereld zonder armoede en gaan, net als wij, uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Samen met partnerorganisaties in ontwikkelingslanden zorgen zij ervoor dat zo veel mogelijk mensen een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

Oxfam novib

oxfam novib