Platform as a Service of simpelweg PaaS is een vorm van cloud-computing die voorziet in een platform en een infrastructuur. Het stelt vooral applicatie-ontwikkelaars in staat om applicaties en diensten te ontwikkelen op het internet. PaaS-diensten worden gehost in de cloud en zijn via hun web-browser daar ook toegankelijk voor gebruikers.

PaaS is dus geschikt om zelf software te ontwikkelen op een platform dat door de PaaS-provider ter beschikking wordt gesteld. PaaS-diensten zijn op maat te maken door de beschikbare features naar wens aan te zetten. Hierdoor ontstaan diensten die in feite afgestemd zijn op de kennis van frameworks en hosting binnen je organisatie.

De infrastructuur en applicaties worden 24/7 voor je beheerd en ondersteund door het team van CS Net. De diensten worden continue geupdate en bestaande features geupgrade en uitgebreid. CS Net ondersteunt ontwikkelaars al vanaf hun eerste idee of concept tot aan de creatie van de applicatie. Hierbij wordt het security-aspect natuurlijk nooit uit het oog verloren. Dan nog samen testen en in dienst stellen. Dat heet samenwerking en zo wordt ontwikkelen een stuk eenvoudiger.

 

PaaS

 

 

 

 

 
tags

IaaS