Er zijn veel aanbieders van internet-aansluitingen, die zekerheden bieden op de beschikbaarheid van de verbindingen; die zekerheid wordt niet geboden voor een veilige toegang tot de data van de klant. Met de Secured Internet Access-diensten van CS Net heb je niet alleen een verhoogde beschikbaarheid maar ook een verhoogde veiligheid van datacommunicatie.

CS Net biedt via haar partners het brede scala van internetdiensten of het nu via coax, koper, fiber of via de mobiele netwerken moet. Daarmee zijn synchroon en asynchroon bandbreedtes verkrijgbaar van 1 Mbps tot 1 Gbps.

Na de aanvraag wordt onderzocht welke infrastructuur beschikbaar is en de benodigde apparatuur wordt geplaatst. Het Network Operations Center (NOC) van CS Net neemt de verbinding vervolgens op in haar 24/7 Signature Security Service. Daarmee is monitoring, beheer, security-scanning en dagelijks onderhoud gegarandeerd.

Regulier ontvang je een status-rapport van de verbinding en een advies over mogelijk te nemen maatregelen voor het verbeteren van de veiligheid of de performance van je internet-verbinding. Een vertrouwde dienst veiliger gemaakt.

 

CS Net Signature Security Service