aanvraag scan

Hoe kwetsbaar is jouw website voor datalekken?

  • RWiefferingcs
  • 11 . October . 2016

Je hebt jarenlang keihard voor je goede naam gewerkt en vertrouwen is de bakermat van je succes. Je leest bijna dagelijks over prominente bedrijven of bekende mensen die het slachtoffer van cybercrime zijn. In Nederland is er zelfs een wet met bijbehorende strafmaatregel van kracht als je niet op tijd een datalek meldt.

 

Waarom zou cybercrime jou en je bedrijf treffen? Zijn je gegevens dan zo interessant voor anderen? Aan de andere kant: kun jij het je veroorloven dat de vertrouwelijke informatie van jouw klanten op straat ligt? Wat doet dat met je imago? Het MKB wordt juist steeds vaker getroffen door cybercrime: 23% van het MKB is al eens slachtoffer geworden. De grote ondernemingen hebben namelijk steeds beter hun beveiliging geregeld en daar is het dus steeds lastiger om binnen te komen. Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat jij getest wordt. Ben jij er dan klaar voor? Kun je cybercrime herkennen? En erger: hoe los je het dan op? Beter nog: hoe voorkom je het? Het begint in ieder geval bij inzicht. Waar sta je nu?

security-scan

CS Net staat voor Communications Security Net en heeft al tientallen jaren ervaring in het herkennen, oplossen en voorkomen van veiligheids-risico’s in data-communicatie. De CS Net Security-scan is een dienst, die inzicht geeft in de mate van kwetsbaarheid van je web-omgeving voor gevaren van buitenaf danwel het stelen van informatie van het bedrijf.

 

Het enige dat nodig is, is jouw toestemming en het (gescreende) team van CS Net laat op afstand haar hacking-skills los op jouw website en/of je webshop. Daarnaast draait zij diverse detectie-programma’s op de web-omgeving. Ook interviewen wij de personen die het netwerk beheren om te vragen naar netwerk-ontwerp en beveiliging. Het resultaat van het onderzoek wordt gepresenteerd in de vorm van een scan-rapport met daarin de bevindingen, dat niet online maar persoonlijk wordt toegelicht. Veiligheid boven alles.

Related Post :