logo sIKN

Kerktelefoon, kerkradio, kerkTV, kerktelevisie en kerkomroep; allemaal uitdrukkingen om aan te geven dat een gemeentelid / parochiaan de dienst of viering van zijn / haar eigen kerk kan meebeleven. Zowel in geluid als beeld.

 

sIKN is in 2001 gestart met de ontwikkeling van Internet-technologie voor kerktelefoon in Nederland en is de marktleider op het gebied van kerkomroep. Meer dan 1.400 kerken maken gebruik van de diensten van sIKN om gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst of viering van de eigen kerk te meebeleven.

 

Sinds december 2009 kan sIKN voor de kerken ook de beelden vanuit de kerk uitzenden zodat de gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst niet alleen kunnen horen maar ook zien. CS Net levert de hardware, de service op de hardware, het besloten netwerk, de beveiliging op het netwerk, het multi-media platform, de mobile app en de helpdesk voor sIKN. Zo is er een dienst gebouwd waar jong en oud gebruik van kan maken en met de mobile app, die al meer dan 70000 keer is gedownload, kan dit en gebeurt dit overal ter wereld.

sikn